Сглобяеми къщи

 

Ако мечтаете за перфектния дом, който е комфортен, практичен, ергономичен и не изисква дългогодишно строене, сглобяемите къщи са точно за вас. Няколко седмици след поръчката ще да имате чисто нов дом, сглобен и монтиран от професионалисти, и готов за целогодишна употреба. При това качеството на тези къщи гарантира трайност, продължаваща с десетилетия, която по нищо не отстъпва на класическите тухлени къщи. Тук ще разберем повече за видовете и предимствата на сглобяемите къщи.
 В зависимост от бюджета можете да изберете готови проекти на сглобяеми къщи, които изискват минимален срок на монтаж. Можете да поръчате само конструкцията на къщата, а сами да поставите стените, покрива, пода и дограмите, което ще ви спести голям процент от цената. Разбира се, ако разполагате с повече време, можете да съставите собствен проект, по който да бъде изработена конструкцията и цялата къща, при което да се спази предварително планираният бюджет.

Невероятни особености, отлично качество и разумни цени.

Сглобяеми къщи, които се предлагаме в множество модерни дизайни, за да се осъществят вашите мечти за жилище са с комфортни и ергономични пространства. Статичните изчисления за сигурността на сградите, които спадат към дълголетната категория, се извършва от експерти инженери. Сред модерните ни дизайни ще намерите сглобяемата къща на мечтите ви, къщите се произвеждат технологично и бързо, а след това се монтират за кратко време от специалисти и се доставят готови за употреба.

проекти-за-Модулна-конструкция.jpg
проекти-за-проекти-за-метални-конструкци
Предимства на сглобяемите къщи

Може би най-голямото предимство на сглобяемите къщи е, че изграждането им е практично и много бързо. Времето за строеж варира според размера на къщата, но е изключително кратко. Възможно е да са нужни между една седмица и десет дни след като бетонната основа е положена и е време за изграждане. По-вероятно е да се предпочете, като се има предвид нормалната къща, която може да строи с месеци.

След изграждането на нормалната къща се налага част от сградата да се разруши, за да се направят промени или да се добави допълнителен етаж. Това води както до по-дълго време, така и до по-големи разходи. При сглобяемите къщи обаче е много по-лесно и евтино да замените части, да разглобите и преместите другаде и да добавите допълнителен етаж чрез производството. Това се случва чрез части, произведени в завод, които се затягат чрез заваряване и монтаж.

Възможности

 

Възможно е да пренесете сглобяемите къщи, тоест да ги разглобите и монтирате наново на друго място, дори и това да е дълъг и труден процес. Бетонните конструкции не могат да се носят и местят.

Сглобяемите къщи са устойчиви на земетресения заради монтажа им върху стоманена рамка. Докато нормалните бетонни къщи е възможно да се пукнат и съборят по време на земетресение, сглобяемите са по-гъвкави.
Сглобяемите къщи са пожароустойчиви. 

best-price-guarantree.png
стоманени-къщи-2.jpg
Какви процеси са включени в изграждането на металните структури?

Скелетът на къщата, състоящ се от греди и колони, е изграден от стомана. Тези елементи се заваряват, като се прилага допълнително подсилване на сглобките със стоманени планки. След това започва обработката на метала, върху който първоначално се нанася грунд, а в последствие боя и лак срещу корозия. Изключителната якост и стабилност са гарантирани.

Перспективи

За разлика от монолитните постройки, металните конструкции не улягат и съответно не се напукват, което гарантира дългогодишната им трайност. Те могат без проблем да бъдат ползвани в продължение на 100 години, затова представляват прекрасна инвестиция, която многократно ще ви се отплаща във времето.

Untitled2.png
go back button 1.png

Върни назад